Půjčovna zdravotnických pomůcek

PŮJČOVNA  PZT,  o.s.  D.R.A.K.
(Kompenzační pomůcky a pomůcky zdravotní techniky PZT)
Oblačná 450/1, Liberec 1,
Provádíme také servis PZT,

Pomůcky půjčujeme na základě sepsání výpůjční smlouvy u nás na prodejně. Po telefonické dohodě je možné smlouvu sepsat na základě dodání iniciál potřebných ve smlouvě a pomůcku můžeme zavézt na adresu dle domluvy. Finančně je vyrovnáno na místě včetně složení kauce. Doprava v místě i mimo Liberec je za úplatu.

Půjčovna se řídí dle občanského zákoníku pro zapůjčování pomůcek pro občana, v případě, že ve výpůjční smlouvě není uvedeno.

Výpůjční smlouva a podmínky pro zapůjčení

Ve výpůjční smlouvě jsou stanoveny podmínky pro užívání a zacházení s PZT, se kterými je  vypůjčitel seznámen a po dobu užívání PZT tyto pravidla dodržuje.

Podepsáním výpůjční smlouvy se vypůjčitel zavazuje, že pomůcku vrátí v původním stavu nepoškozenou a uhradí po ukončení a vrácení pomůcky zbývající částku. Kauce na pomůcku je vrácena v plné výši.

V případě poškození zapůjčené PZT, je vyčíslena cena za případnou opravu a tato částka je odečtena z vratné kauce.

Zapůjčení PZT může žádat každý občan, po akceptování smluvních podmínek pro zapůjčení. V případě, že půjčující nemá bydliště v regionu Liberec, bude po dohodě složena kauce v plné výši ceny PZT, následně po vrácení bude vyúčtováno.

Platby za zapůjčení jsou z pravidla po dvou měsících a první platba je uhrazena při složení kauce za zapůjčení a převzetí PZT. Dále podle domluvy, nejlépe také průběžně po dvou měsících.

Pomůcky půjčujeme na základě sepsání výpůjční smlouvy u nás na prodejně nebo sepsání dle telefonické dohody v případě, že Vám pomůcku vezeme domů.

CENÍK
první měsíc
včetně  DPH Kauce 5 dní
dále než 1 den